N ölbo lake

N ölbo lake

GCHY7A

Hade två timmar att slå hål på och ville ut och dra på lite med fyrhjulingen. Oftast har jag grabben med och det blir inte samma sak. Så kom jag på att jag har tänkt att ta denna några gånger men det har aldrig blivit så. Sen har man läst om bommar och dåliga vägar.

Tänkt och gjort, så åkte jag, kom fram till bommen och den var öppen. Men innan jag passerade kollade jag utrymmet på sidorna utifall den skulle vara stängd senare.
Ju längre in på vägen och korsningar jag kom desto sämre blev vägen. Jag var nöjd med val av fordon.

Till slut kom jag till vägs ände, eller en traktorstig fortsatte en bit till.
Sen var det bara att gå rakt på så gott det gick. Väl vid nollan trodde jag det var fel, men jag hade blandat ihop den med muddlake.

Mitt uppe i allt letande fick jag ett samtal och jag sprang bara runt som en yr höna. Vid ett ögonblick var jag under en gran vilket var helt fel.
La på och reste på mig för att börja om. Tänkte i en annan bana och se på fan. Så logiskt men så annorlunda. Vore det inte på ett sånt idiotiskt ställe (att det är ett naturreservat spelar ingen roll) skulle det få en FP. Skulle säkert vara bättre vid sjön, men vägen hit… eller från vändplanen till nollan.. jisses, tur man är smidig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *