Kungsörs kyrkor #2 Kung Karl

Kungsörs kyrkor #2 Kung Karl

GC2062D

Hade varit på dop i Munktoprp utanför Köping. Hittade dessutom en multi där om inte var svår, men tiden att ta den var svårare. Dock skulle det visa sig att om jag skulle tagit den då vi kom så skulle jag hunnit. På kartan såg det långt ut, i verkligheten fyra stenkast.
Efteråt skulle det inte gå för då skulle vi till Kungsör och dit skulle vi inte hitta på egen hand. Sen visade det sig att de byggde om i Köping så det blev lite zick zack på industriområdet. Till slut kom vi fram till Kungsör och denna plats.

Fikat löpte på med tjusiga tårtor och hemgjorda bakverk. Efteråt hade grabben spring i benen så min fru gick till lekparken och ja fick syn på kartan att det fanns en direkt utanför huset.
Gick upp mot det självklara och fann den lilla lilla cachen. Första nano för mig, den i Malmö var dubbelt så stor.

Gick till stenmuren för att dels luta mig mot något men även för att inte visa i onödan att det fanns något där. Fick rulla och rulla och på sista rutan fanns en tom ruta. Kan säga att det var tur att det inte regnade. Rullade tillbaka alltihop och gick tillbaka till kapellet, vänder mig om och ser två personer stå vid samma stolpe. Vi missade alltså varandra med någon minut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *