Kyrkstigen 3

Kyrkstigen 3

GC33YNE

Ja, då hade jag tagit mig runt hela skogspartiet med alla burkar för att anfalla från andra hållet. Vägen in här var också öppen men väldigt snöig och lerig, inget för min relativt nytvättade vita bil. Så jag tog en promenad/småjoggande tur till första burken. 500m går rätt fort ändå.
Väl på plats fanns inget på 0:an. Läste hinten igen, och gick tillbaka i motsatt riktning och där var den. Det är väl det som är lite dumt med burkar i skog, de flesta får felaktiga siffror. Utläggare som letare.

Så tittade jag på klockan, skulle jag hinna med 4an också? Jo, vi gör ett försök. Denna gång följde jag stigen till vägen, tror jag. Ett tag iaf. Till vägen kom jag och sen tog jag riktvärde rakt in i skogen. Stenar och mossa och en massa annat ivägen. Men fram kom jag, hittade burken efter 3e trädet. SEN tog jag stigen tillbaka. Och vilken stig, värsta autobahn. Väl nere vid vägen insåg jag att jag hade gått förbi stigen med ca 5m och gjort det mycket svårare för mig. Men det är konstigt att det inte sitter skyltar på träden intill vägen som det gör med Gästrikeleden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *