En bro räcker

En bro räcker

Geocaching är något jag börjat med, även om jag var inne och läste om det för flera år sen. Hade sparat några platser i mobilen som jag visste fanns i Gysinge men fegade ur lite.
Hade även möjlighet till att ta två där vi var men nu blev det ute vid T-korsningen stora vägen och in mot Gysinge. Har lekt i programmet men nu var det som jag inte kunde nånting. Fick till slut upp antingen radarn eller kompassen men såg iaf hur långt det var kvar till punkten. Tror att det var radarn. Var ett tag en halvmeter ifrån och helt plötsligt 3 meter ifrån. Gick tillbaka där jag hade tittat och nu så.
Hittade min första låda. Den innehöll en zip-påse med en väldigt snygg loggbok och två blyertspennor varav en inte hade spets. Det låg även ett hockeykort i. Skrev i datum och nick.

Lastbilschauffören måste funderat vad jag gjorde då jag var inne i skogen så länge för att bara ”kissa”. Antar att han trodde det iaf. Rev upp lite av granarna och en myra bet mig på vaden. Men det kändes bra iaf. Har några precis runt knuten här hemma så det blir väl fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *