Press "Enter" to skip to content

Vårevent i Gävle

GC3DE7C

I dag hade ds8300 anordnat Vårevent i Gävle i Hemlingby. Tanken var att få träffa andra geocahare, nya som gamla samt få hitta nya typer av burkar. De som slöt upp var runt 30års åldern upp till 70år. Även barn och vissa barnbarn var med och grillade korv. När det började plinga till i någras telefoner kl 11 så fick vi koordinaterna. Då jag kände mig lite osäker på området och den här typen av caching så följde jag med 3 andra personer, madchicken72, SR88 och jxw.

Vårt mål blev att ta fem olika typer av cacher. Event, Traditionell, Multi, Myst och Letterbox. Det lyckades vi med efter att ha fått låna ds8300’s ena GPSr. Den var dessutom en premiumcach.
[frame style=”modern” image_path=”http://www.jerpadesign.com/gc/wp-content/uploads/2012/03/5cachtype.jpg” link_to_page=”http://www.jerpadesign.com/gc/wp-content/uploads/2012/03/5cachtype.jpg” size=”four_col_small”]
På det hela kom det faktiskt hyfsat mycket folk. Solen var med oss hela dagen, även om vi oftast var i skogen där den inte fanns. Däremot var det bara varmt i solen och efter lunch kom vårat vindskydd i skugga och vi hade bara elden att få värme ifrån. Där grillades även korv och det bjöds på turbosemlor, dvs korvbröd med marsipan och grädde.

Vårevent i Gävle

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *