Press "Enter" to skip to content

Valbo pipeline bridge

GC11RDW

Jag har varit här innan, två gånger dessutom. Första gången var på skottdagen, tänkte att det skulle vara lätt att springa ner hit och ta den. Det var det inte. För det första kom jag borta från åkrarna och bron där respektive även väntade. En väldans omväg att springa längs vägen, in längs stigen som de även hade röjt upp och all sly låg kvar. Hade även jeans på mig för vi skulle iväg på nånting.

Andra gången cyklade jag hit, blev skitig som sjutton av räcken, plankor mm och inte hittade jag den heller denna gång.

Denna gång blev det till att springa hit då bilen var ute vid bommen. Hade ca 35min på mig innan jag skulle på ett möte. Denna gång drog jag på mig en jacka även fast det var för varmt för det, samt handskar så jag kunde ta tag och klättra var jag ville.
Tidigare gånger har jag gått på bron och legat på mage, känt och tittat i och på varenda balk som finns. Inget. Kollat på bilder, läst loggar mm. Så tänkte jag om den var i plåtlådan, så jag klämde mig upp och kände att jag satt fast utan att hålla i mig, men inget. Sprang upp på bron igen och kände och tittade. Inget.
-Jaja, jag får väl ta med mig nån som ser med andra ögon. Hoppade ner och tittade en sista gång och tyckte mig ana något som jag inte sett tidigare. Upp på bron igen och kände och se på f**. Loggade snabbt och sprang tillbaka till bilen och kom till mötet med 10min till godo.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *