Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Tröskverksbron « GeoCaching med J3rp4

Logg

Tröskverksbron

Tröskverksbron

GCVGNY

Idag är det skottdagen för 2012. Det ihop med geocaching är flera saker. Dels så är det bara var fjärde år, har för mig att det är tredje skottdagen sen geocaching startade. Sen får man även en souvenir på geocaching.com.

Hade från början tänkt att ta en annan cach, men efter att ha varit och letat men inte vågat mig på att hänga och klänga i de byxor jag hade på mig fick det vara. Åkte då till mitt andra val vilket var Tröskverksbron. Stannade till lite fult efter ett övergångsställ men lämnade L och M i bilen och gick och kikade.

Jag visste på ett ungefär var den skulle vara och såg att radarn räknade ner mot 8-5m. Böjde mig över räcket och kikade. Inte en burk så långt jag kunde se. Tog ett steg och råkade titta på ett ställe där jag inte ens hade tänkt mig men såg locket. Så det var väl egentligen lätt, men jag skulle satt den som T1,5 så jag inte skulle kunna ta den om jag satt i rullstol.

0
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Kommentera