Press "Enter" to skip to content

Kattrumpan runt C

GC1TV9T

Åter igen har jag jobbat men då det hade regnat hela dagen och kvällen kändes ett stopp någonstans inte så skönt. Precis innan vi slutade ökade även regnmängden och jag ville inte ens kliva ur bilen. Svängde dock förbi för att se hur vädret var just här. Det duggade.

Då jag kollat på street view så hade jag sett att skylten var hög men på plats kändes den ännu högre. Man måste se rätt dum ut när man står där men med den lilla granen under blir man rätt skyddad.
En cyklist kom förbi men pga lutningen i backen och min bil parkerad längre fram tror jag hon kollade mer på den.

När jag började fundera på hur jag skulle komma upp prasslade det till i växtligheten bakom och något for in i ryggen och vidare ut i diket. Det var en liten fågel.
Tänkte försöka kliva på någon av kvistarna i träden bakom men de var för klena, så jag var på väg att klättra på stången då jag såg en liten järnstolpe på sidan. Ja varför inte och klev på den och nådde upp precis. Men det var ju inte bara att dra ner den då den hängde i en krok. Men ner kom den och jag, loggade och samma procedur igen.

Duggregnet hade nu börjat gå över i fint regn och jag kunde åka hem med en till prick i kalendern samt sista i denna serie. Nu är det bara finalen kvar.

Regn hela dan, regn hela kvällen. Ökade på när jag åkte hem från jobbet men tänkte se hur vädret var när jag kom hit. Kan ju bara titta till… Åkte förbi en cyklist och när jag gick ner bakom skylten kom hon cyklande igen, dock såg det väldigt jobbigt ut att cykla uppför så hon såg mig inte. Jag var dessutom svartklädd. Väl på plats var det högre än jag hade sett via street view. Precis innan jag skulle ta ett mellankliv flög det fram en fågel och in i ryggen. Åter ett försök och fick tag i den. Lätt att få upp remsan då det även var en i botten.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *