Press "Enter" to skip to content

Gamla vattentornet

GC1Y1DA

Efter en natt i Eskilstuna rattade vi vidare hemåt mot Gävle. Men på vägen låg Västerås och vädret var fint. Parkerade uppe vid 4tim-parkeringen och gick till den lilla lekparken, vidare till caféet.
Kollade vad som fanns i närheten och fann en trad och en multi. Löste multin men orkade inte gå åt andra håller igen så jag valde denna.

På plats stod det två personer, en med någon handhållen makapär, och jag frågade om de också letade efter burken, men de spanade efter falkarna. Så jag gled upp bland växtligheten och letade efter något större, tills jag kände med fingrarna. Dock fick jag inte upp den, så jag riskerade vår hemfärd med att ta bilnyckeln till hjälp och då gick det.

Men som alla andra har skrivit var denna genomvåt. Det rann ur vatten, pennan hade sugit upp så mycket vatten att den nästan var svart och post-it-lappen var som en disktrasa. Ett ställe på mitten var det hyfsat ”torrt” men gick knappt att skriva. Hade inte något med mig, men skulle inte spela någon roll då burken tar in vatten.

Då mörka moln tonade upp sig valde vi att åka istället. Annars skulle vi nog gett oss på multin igen.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *