Press "Enter" to skip to content

Trädgårdsgatan

GC32FRM

Efter en natt i lägenheten bestämde vi oss för att gå ner på stan, vädret var strålande sol och så där nästintill för varmt för att vara i solen och gå samtidigt. Jag gillar det inte, det gjorde min fru. Vi tog sikte på tropikhuset och dess trädgårdar, och sicksackade oss fram mellan gränderna. Man får se så mycket mer än när man åker bil.

Kom till rätt gata men såg ett sort blått byggskynke. Nej, tänkte jag blir det en DNF på denna lätta? Men tur som vi hade så var den precis innan, inte en enda på gatan heller. Tyckte jag såg något som inte passade in på skåpet och skruvade lite lätt, och se, det gick. Kände försiktigt med handen mot skåpet och kände plast. Loggade och matade grabben med en smoothie.

Jag brukar geocacha med mobilen, men idag var det helt hopplöst då den snurrade och hoppade och hade för sig. Tur denna var så lätt som den var.

Vi gick sen upp för backen bakom slottet för att gå mot Pelle Svanslös men då den var inne i buskarna och jag hade shorts för ovanlighetens skull så backade jag ur, trots att min fru menade på att hon skulle gå sakta uppför backen. Nu i efterhand ångrar jag mig, då jag fick så få cacher i Uppsala, samt att det var lite folk i rörelse.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *