Press "Enter" to skip to content

The Grotto

Detta var målet med dagen. Hade packat ner mackor, nyponsoppa och vatten. Först missade jag var jag skulle åka så det blev upp till höger, väldigt brant så det var lite läskigt att åka nerför, den kan inte vara rolig på vintern. Så jag parkerade på vändplanen nedanför.

Så började bestigningen, jag hade tänk mig var ingången skulle vara, men gick vi upp där? Nope. Men det fick bli ett litet äventyr i sig. Grabben på 2,5år hängde på höften, hölls i handen, blev buren i flygande läge och alla andra konster för att ta oss fram. Till slut kom vi till rätt ställe.

Grabben fick krypa först, så kom jag efter, visste inte om han skulle backa ut eller inte. Men in kom vi, hyfsat upplyst men hittade inget. Lyste med mobilen… nada. Upp genom hålet och ut igen. Ner och in på nytt, denna gången var det inte lika spännande så matlådan åkte fram medan jag letade lite snabbt själv. Fortfarande inget, ut och försöka få mobiltäckning och hitta ledtrådar.
En bild från 2008 med burken, den kan iofs blivit utbytt, men om det nu är den, var skulle den då vara? Så många skrymslen finns inte. Gick in en sista gång och scannade av allt pixel för pixel och se där. Äntligen!
Var så nära att ge upp, tröstade mig med att vi tagit oss hit iaf.

Vi avslutade det hela med fikat, sen bröt solen fram och vi åkte vidare.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *