Press "Enter" to skip to content

Inte så lång

När jag parkerade bilen så kände jag igen den ena bostadslängan från Övergivna platser (www.jornmark.se – Infrastruktur vid Dalälven). Fast nu fanns ju inte huset med där, däremot broarna.

Sprang fram till första bron. Jag blev helt slut. Jag hade för mig att det bara var några hundra meter.  Sen har jag tagit mig över första bron som inte alls var rolig att gå på. Antingen skulle man hoppa lite lätt på varje stock eller så skulle man gå skidgång på plankorna, det gjorde jag först, sen sprang jag lätt över de tvärgående. När jag hade kommit över den första stora bron hade jag kommit för långt tydligen. Den skulle vara vid brofästet men på sidan kunde man inte gå för där var det fårstängsel. Så det var bara att gå tillbaka på bron. Hittade den nästan direkt ändå.

Så här stilla var det var man än vände blicken vid dessa broar. Det var bara fåren som fattades, däremot var det fullt med nötskrikor eller nåt liknande iaf.
[frame style=”modern” image_path=”http://www.jerpadesign.com/gc/wp-content/uploads/2011/10/IMAG0362.jpg” size=”two_col_large”]

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *