Press "Enter" to skip to content

Gråbo

GCKB0Y

Det var till denna jag hade tänkt att ta norr ifrån efter att varit vid Engesån. Detta visades sig vara betydligt bättre väg plus att jag fick ta en multi.

Stannade till och frågade en mugglare om vilken bästa vägen till gengasvedsbyggnaden var. Han pekade och sa att det inte var många som visste om att denna fanns. Då det kom fler personer bakom struntade jag i att tala om vad jag höll på med. Sa bara att jag skulle dit och leta reda på en skatt. Fick ett lycka till och jag cyklade vidare.

Sista biten fram var seg som sirap att cykla i och från att kommit från en barrstampad stig på hög växel och komma ut i detta tog musten ur en. Fick ner växlarna och kom fram.
Tittade in och tittade under. Fann inget, kollade på hinten igen och såg plåttak. Tänkte att högst där uppe kan den väl inte vara, men såg till min fördel ingen plåt.
Drog igång radarn och såg vart jag skulle och strax därefter hade jag burken i min hand.

I ån kom det två svanar med två ungar, eller vad det nu var, grå och fula var de.
Hade även här tänkt att åka upp till Ur och skur, men såg att klockan var strax efter 12 och ringde till frugan som då var på väg ut. Vi möttes upp vid Tröskverksbron. Såg då en bil stå och vänta i korsningen och en tjej som kom upp under bron, upp på bron och över vägen till busshållsplatsen. Tänkte direkt att detta var en cachare. Mycket riktigt då hon diskret försökte gömma mobilen och gick åter till bilen.

Så för mig blev det fem cacher. Fyra vanliga och en multi.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *