Press "Enter" to skip to content

Exercishuset

GC1VK2G

Innan jag kom hela vägen upp för backen var jag förbi ”Kasern”. Egentligen är man rätt skyddad där, men det satt en person precis dit jag skulle gå, sen kom det ut fler personer också så jag vände innan jag ens kom fram till rätt hus.

Trots påsklov så var det inte så mycket folk utanför. Men jag kände mig fram mellan tillfällena men icke. Kom sen på att det kanske var något innanför fönstret där jag höll på. ”Varför skulle jag sitta just där… tja, jag väntade i den kalla skuggan”. Vad vet jag. Tror inte nån valde att titta ut där ändå.

Ringde och checkade av var familjen var och de hade gått in. Hade tänkt att ta en till, men tänkte att det kunde vänta. Slank in och lekte med resten av familjen och dess kusin.
Vi blev kvar till strax före kl.19 och då var vi näst sista familjen ut. Då vi klädde på oss bad jag kusinen 4år om hjälp med en sak. Att han skulle leta efter något magnetiskt, och så pekade jag. Han stod nästan på näsan och letade. Helt plötsligt håller han fram en burk och ser mest förvånad ut om vad det var.
Efter att ha öppnat och vecklat ut hela loggpappret undrade han vad det stod där och varför. Varför den satt där den gjorde och så vidare. Förklarade och vi loggade. Han blev väldigt glad för att ha hittat en hemlig skatt.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *