Ekonomigården

Ekonomigården

GC1HRXJ

Har har jag varit tidigare för att enbart fotografera. Hade läst ett reportage i Gefle Dagblad och blev intresserad. Då höll jag inte på med geocaching, men visste vad det var. Ev kan jag ha varit här när den precis hade lagts ut. I vilket fall så är det intressant och lugnande att komma ut hit när som.

Till just denna har jag varit tidigare för att leta. Då i hålet vid kranen, hittade då inget, snö var det också och inga spår. Sen var jag hit igen då snön försvunnit men åter igen inget fynd.
Sen började man läsa loggar om att folk hade tagit sig in, men jag hittade då aldrig någon lite öppning även om jag till och med drömde om det.
Så nu när jag åter kom för att ta en av de dagar jag jobbade utökade jag mitt område och råkade se något blått.

Med lite lirkande fick jag till slut lådan och blev väldigt glad. Dock kunde jag inte fota då SD-kortet i mobilen ytterligare en gång blev unmounted och är tvunget och felkontrolleras och repareras via datorn.
När jag sen skulle lirka dit burken igen gick det trögare och helt plötsligt gav det med sig och burken for in – för långt.
Skrev om det i loggen, men tydligen kunde nästa person få ut den utifrån.

Off topic: Längre in i skogen finns även kapellet som är diskret men väldigt läckert byggt. Det är riktigt cool invändigt också. Nästan så att jag skulle kunna bo i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *