Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 SMK Gävle « GeoCaching med J3rp4

SMK Gävle

GC3WA68 | 2012-09-07 | D:1 / T:2,5 | Small
FTF: Kvarndammen


I denna grop har jag inte haft så mycket aktivitet förutom när en granne var här och tränade gocart. Då fick man en kudde bakom ryggen (han var ca 2dm längre) och sen var det bara att köra på. Var det inte här vi körde så var det på isen vid valsjön.

Denna grop ligger också inom Rörberg där jag bor och det är många som besöker den eller åker förbi. Så denna tror jag kommer få flest besökare av de jag tänkt att lägga ut här omkring.

Precis som FA:s sommargård så sattes denna upp vid en dum tidpunkt. Alla åkte förbi här just nu.
Fästet jag tänkte sätta fast den på fanns inte och nästa satt väldigt högt upp. Då burken var klar med sin ståltråd till krok letade jag efter ett annat ställe men hittade inget. Sen hade jag även skrivit ett meddelande på burken som gjorde att det var tänkt att den skulle vara här. Så det blev till att hämta något att stå på, vänta på trafik och sträcka på sig.

 

Då jag planerade att sätta ut denna var det först tänkt i ett träd sydväst om placerat läge. Var där flera gånger och mätte upp koordinater. Men så tänkte jag till och på vintern skulle det inte vara bra. Letade mig nordväst om placerat läge, på träden på andra sidan vägen, men samma sak där – vintern. Den lilla lådan i korsningen, men vet inte hur den är med ström att göra så helt enkelt fick det bli i skylten.