Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 Warning: Declaration of sub_nav_walker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /customers/1/1/3/jerpadesign.com/httpd.www/gc/wp-content/themes/Karma/functions/global/nav-output.php on line 0 #6 Monk’s islet « GeoCaching med J3rp4

#6 Monk’s islet

GC4CYJQ | 2013-05-26 | D:2,5 / T:1,5 | Small
FTF: jetoma & madchicken72


fmmmppfpf pppppfpmfpmf fmppffmpp pppppfpmfpmf mpfmppppm fmmmppfpf fmmpmmfmf pppppfpmfpmf mppfmpfmp fmmmppfpf mpfmppppm fmmpmmfmf fmppffmpp fmppffmpp fmmpmmfmf

Här var Eniro-kartan till hjälp, då platsen heter lika som cachen, fast på ett annat språk.

Har länge funderat på denna plats. Vad finns här, hur ser det ut osv.
Men vi backar bandet.

Jag surfade runt på nätet och kom in på en Flickr-sida där en person hade fotat diverse saker som inte var allt för långt bort från mig. När jag sen skaffade en fyrhjuling åkte jag till några av dessa platser och Goblings hount, var en av dessa. Jag fortsatte sen efter vägen och såg en stor mast, (då letade jag efter master för jag hade tänkt ut en serie med ett annorlunda namn, men det har jag nu lagt på is då klockan kom istället) men såg snabbt att det stod en massa bilar där, och traktorer på andra sidan.
Det ledde mig sen till att jag kom ut på en stora torvmyren. Vilket landskap! Jag har vistast i dessa skogar och åkt längs vägen i över 30år men aldrig tittat på detta.

Och där borta, mitt på fältet var denna plats jag hade så många funderingar över. Stannade och spanade. Hittade ett lämpligt ställe men då jag inte har frågat om lov la jag in en överdriven lätt hint. Vid utplaceringen var det dessutom en grävmaskin i ytterkanten där jag parkerade bilen men han varken sa, vinkade eller tutade.

En annan gång då jag åkte förbi genom skogen var bommen stängd, men det går att ta sig ut mer söderut.
Däremot har jag bara sett bommen ut mot stora vägen vara stängd en enda gång, vet ej om den var låst. Men har man cykel bör det gå bra.