Press "Enter" to skip to content

Borrsjöån

GC3EEH7

Hade varit ute i Högbo med familjen och fikat. När vi skulle skjutsa hem den ena stannade vi till vid kyrkan för besök. Kom då på att det hade kommit ut en till här ”borta”. Var nöjd med att ha tagit alla här.

Jag gick iväg i solskenet och bilar åkte fram o tillbaka, hundägare rastade hundar och jag gick så sakta jag kunde för att vänta ut alla. Tyckte jag såg ett träd som passade bra men där låg bara en grill. Strosade vidare längs ån och tittade till alla träd.

Vid det rätta trädet ville jag helst inte ta den, tänk om det var något mer där? Just när jag hade fått den i min hand här jag hur några pratar på andra sidan ån, tittar över och ser att de tittar i postlådan. För att göra mig oskyldig satt jag mig ner och tittade runt och skrev i boken. De funderade säkert varför jag satt just där.
Gillar egentligen inte dessa burkar, då det är så svårt att få upp loggarna, men här var det en smidig hållare som höll ihop allt.

Sen skulle man ha en bild också, det fick bli på båten vars motor var nedfälld och fastfrusen. Tur att ingen har varit där och hackat loss och tagit den.

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *